Aankondiging Themacafé Warmtetransitie 3 oktober

04 juli 2019

Op 3 oktober organiseert Omniplan weer een themacafé. Ditmaal staat ons themacafé in het teken van de warmtetransitie.

Geen toekomstmuziek, maar een verandering die inmiddels al in gang is getreden. Aan het woord komen ervaringsdeskundigen die vertellen over hun eerste stappen en welke lessen zij hebben geleerd. De overgang naar een aardgasvrije warmtevoorziening is een complexe opgave, waarvoor geen standaardoplossing klaar ligt. Deze energie-pioniers pakken aan en doen!

Tijdens het themacafé ontmoeten de energie-pioniers en lokale overheden elkaar. Waar lopen ze tegen aan? Welke lessen leren we hiervan? Wij verbinden en faciliteren het gesprek, zodat nog meer energie ontstaat om samen een stap verder te komen met deze opgave.

Dat doen we niet op zomaar een locatie! We nodigen jou uit in Ede en eindigen met een rondleiding in één van de bio-energie installaties van het Warmtebedrijf Ede. Warmtebedrijf Ede is vorig jaar op het Nationaal Warmtecongres uitgeroepen tot duurzaamste warmtenet van Nederland.

Wil je je aanmelden? Dat kan via de volgende link. Zet 3 oktober alvast in uw agenda en kom gezellig naar ons themacafé!


Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.