Even voorstellen: Annemiek Berends

13 maart 2020

Omniplan heeft weer een nieuwe collega mogen verwelkomen. Annemiek Berends is onlangs bij ons aan de slag gegaan. Zij is momenteel bij TenneT actief in twee projecten.

Voor Annemiek was vooral de bestaansreden en missie van Omniplan belangrijk. "Ik vind de duidelijke bestaansreden van Omniplan, het mooier en duurzamer maken van Nederland, erg interessant. De manier waarop Omniplan werkt spreekt me daarbij erg aan. Het gaat vooral om de gelijkwaardigheid van medewerkers en hier is een groot hart voor." Ook de dynamiek tussen junioren, medioren en senioren geeft energie, zegt Annemiek. "De eerste maand bij Omniplan is me erg goed bevallen."

Bovendien krijgt zij energie van het samenwerken met een projectteam aan ingewikkelde projecten binnen de ruimtelijke ontwikkeling, waar nog ruimte is voor nieuwe invalshoeken en inbreng vanuit de omgeving. "Ik vind het leuk om het projectteam tot goede resultaten te laten komen, daarin zoveel mogelijk te faciliteren en met de nodige ontspanning en humor.  

Binnen een week had ze al een mooie opdracht bij TenneT als projectmanager planologie bij het team grote projecten. "Daar werk ik samen met een projectteam aan de netverzwaring van Noord-Nederland. Hieronder vallen nieuw te ontwikkelen 380/110 kV stations en een brede verkenning samen met ministerie van Economische Zaken, waarin de energietransitie meegenomen wordt. Het is een hele nieuwe wereld voor me, die ik ontzettend leuk vind!"

Buiten werktijd krijgt Annemiek van veel dingen energie, ze is vooral graag buiten. "We wonen heerlijk landelijk in het mooie Tynaarlo met ons samengestelde gezin, waarin het een gezellig komen en gaan van de kinderen is. We hebben twee paarden, waarmee we regelmatig het Drentsche Aa-gebied in gaan." Daarnaast rijdt Annemiek graag motor en doet ze aan wandelen, hardlopen, mountainbiken en kanoën. "Verder rijd ik in het weekend graag op de trekker, om het mest van het land te halen of de paddock te egaliseren. Tenslotte kan ik enorm genieten van lekker eten en drinken, met op z’n tijd een goede whisky."

Benieuwd geworden naar deze nieuwe Omniplanner? Lees meer over de projecten en expertise van Annemiek op de website. 

Nieuwsbrief

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.