Even voorstellen: Jacobine en Elise bij Omniplan

23 juli 2019

Sinds een aantal weken mogen Jacobine en Elise zich ook Omniplanner noemen. “Het is echt een warm bad waarin we terecht zijn gekomen. Er is veel wederzijdse interesse en ruimte voor je eigen ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak”, aldus de dames over de eerste tijd bij Omniplan.

De redenen waarom Jacobine en Elise hebben gekozen voor Omniplan komen aardig overeen. “Ik ben gevallen voor de duidelijke expertises van Omniplan. Ik vind het mooi om te zien dat het bureau echt ergens voor staat en toegewijd is. Zowel naar elkaar als naar de samenleving”, vertelt Jacobine. Elise: “Het trok me direct aan dat er veel specifieke kennis in huis is. Je weet waarvoor en voor wie je het doet. Bij Omniplan is de mentaliteit echt heel duidelijk gericht op de samenleving. Je doet een project immers niet voor jezelf, maar voor de omgeving waarin je werkt.”

Elise geeft aan dat ze werkzaam is in de ruimtelijke ontwikkeling omdat je met projecten op dit gebied verschil kunt maken voor de mensen om wie het gaat. “Je creëert iets en laat daadwerkelijk iets achter.” Jacobine krijgt energie van het bij elkaar brengen van verschillende belangen. “Ik stel me altijd zo onafhankelijk mogelijk op. Hierin is het zaak om je eigen mening, als je die hebt, voor je te houden. Ik ga altijd op zoek naar de mogelijke consensus en kom zo tot een oplossing.” Buiten werktijd krijgen beide dames energie van gezelligheid om zich heen. “Een avond heerlijk eten met vrienden of samen een potje tennissen, blijer kun je me niet maken. Ook houd ik erg van reizen, zeilen, lezen en natuurlijk leuke dingen doen met mijn kinderen,” aldus Jacobine. Elise: “Ja, ik ben ook echt een gezelligheidsdier. Ik kan echt genieten van een terrasje pakken met vriendinnen of lekker een dagje naar het strand gaan.”

Nieuwsgierig geworden naar deze Omniplanners? Lees meer over de expertises van Jacobine en Elise op de website.

Nieuwsbrief

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.