Even voorstellen: Jens en Lisette

10 mei 2021

Sinds april verwelkomt Omniplan twee nieuwe collega’s: Jens Bakker en Lisette van Leeuwen. We stellen ze graag even voor.

Over de keuze voor Omniplan liggen de twee op een lijn. Jens: “Met mijn keuze voor Omniplan heb ik gekozen voor een betrokken organisatie waar ik mij meteen thuis voelde. Met een oprechte intrinsieke motivatie en oog voor het menselijk aspect staat Omniplan voor leefbaarheid, duurzaamheid en circulariteit. Omniplanners willen Nederland een stukje beter maken en écht iets toevoegen aan onze maatschappij, en ik wil daaraan bijdragen. Omniplan biedt haar werknemers de ruimte om hun eigen interesses en talenten verder te exploiteren en najagen, dat merk je.” Lisette vult aan: “Omniplan stelt de interesses van de medewerkers voorop waardoor je de kans krijgt om te werken aan een project die echt bij je past!”

Jens is net afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en Lisette is momenteel nog aan het afstuderen aan de Universiteit Utrecht. De passie voor het vakgebied komt voort uit een steentje willen bijdragen aan de samenleving. “In mijn vakgebied krijg ik de meeste energie van het multidisciplinaire takenpakket en het gevoel dat je écht ergens aan bijdraagt”, zegt Jens. “In mijn werk denk ik erover na hoe we nou echt met onze ruimtelijke ordening kunnen bijdragen aan de maatschappij.” Lisette sluit daarbij aan: “Het mooie aan de ruimtelijke ordening vind ik de veranderlijkheid van de omgeving. Gebieden die je ooit heb bezocht kunnen binnen een paar jaar helemaal anders zijn. Als Omniplanner is het mogelijk om een positieve draai te geven aan de altijd bewegende wereld om ons heen!” Bij Omniplan zouden ze graag een bijdrage willen leveren aan die ene grote opgave: de energietransitie. “De tijd dringt en het proces staat onder grote druk”, legt Jens uit. “Hoe zorgen we er nou voor dat we in een aantal jaar enorme stappen zetten zonder dat mensen niet meeprofiteren, zich achtergesteld voelen of enorme hinder ondervinden in dit dichtbevolkte land?” “Eens”, zegt Lisette, “Projecten gericht op het ontwikkelen van een leefbare en duurzame samenleving. Ik vind het belangrijk om de kwaliteit van leven in een omgeving te waarborgen. Met behulp van mijn creativiteit en kritische doch open houding wil ik mij graag sterk maken voor deze doelen.”

Zodra het weer kan, trekken Jens en Lisette er graag op uit. “Je mag mij altijd wakker maken om nieuwe plekken te ontdekken of een nieuw avontuur. Er zijn nog zo veel gave plekken die ik wil ontdekken in de wereld”, aldus Jens. Maar dichterbij huis weet Lisette zich ook te vermaken: “Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen. Zo ben ik de afgelopen tijd bijvoorbeeld druk bezig geweest met het leren spelen van de ukelele en het eigen maken van de Spaanse taal. Ik sta altijd open voor nieuwe en gezellige activiteiten!”

Meer weten over deze nieuwe collega’s en of zij nog beschikbaar zijn? Lees meer op de pagina van Jens en Lisette. En neem gerust contact op!

Nieuwsbrief

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.