Even voorstellen: Max en Eva

25 oktober 2022

We mogen weer twee nieuwe collega’s aan ons team toevoegen! Deze Omniplanners zullen twee verschillende rollen gaan vervullen.

Max staat klaar om als Omniplanner nieuwe opdrachten te vervullen. Eva introduceren we in een rol die nieuw is voor Omniplan; zij is sinds oktober onze manager Cultuur & Ontwikkeling. We stellen hen graag even voor. Eva en Max zijn er allebei even tussenuit geweest. Max maakte een mooie reis door Mexico en Eva nam een bewuste pauze van haar carrière in de reisbranche. Eva: ‘Ik heb de kans gegrepen om vol te gaan genieten van mijn gezin. Heerlijk en een onwijs waardevolle periode!’ En toen viel de keuze op Omniplan. Eva: ‘Ja, die periode was zo waardevol dat je dat niet zomaar opgeeft. Mijn keuze voor Omniplan is dan ook een heel bewuste keuze. De functie van Manager Cultuur & Ontwikkeling, de bijdrage die ik mag leveren aan Omniplan en de complexiteit en urgentie van de ontwikkelingen binnen ruimtelijke ordening spraken mij enorm aan. Maar het allerbelangrijkste is dat het goed voelt. Wat een leuke mensen werken er bij Omniplan!’. Dat gevoel was ook belangrijk voor Max: ‘Ik wil als sociaal geograaf graag werken aan ruimtelijke opgaven en Omniplan biedt mij die mogelijkheid.Mijn enthousiasme werd tijdens de gesprekken die ik voerde met Jasper en collega’s verder aangewakkerd, dat maakte mijn keuze makkelijk. Omniplan is denk ik de ideale vervolgstap in mijn carrière omdat ik kan werken aan projecten waar ik energie van krijg.’. En waar krijgen ze dan precies energie van?

Max: ‘Ik krijg energie van het werken aan zichtbare resultaten. Dit kunnen grote of kleine resultaten zijn. Ik houd van samenwerken en in teamverband toewerken naar een gezamenlijk doel. Ik zet me heel graag in voor het mooier, leefbaarder en toekomstbestendig maken van onze steden!’ Dat klinkt als een match. Eva houdt zich bezig met de interne zaken, ze vertelt: ‘Ik krijg energie van groei. Van ideeën die uitgroeien tot een mooi plan tot een fantastisch resultaat. Van collega’s die zich ontwikkelen, die zich sterker voelen, die met plezier en passie aan de slag zijn bij de opdrachtgever.’ ‘De vraag om ervaren en kundige medewerkers binnen het werkveld is groot. De ambities en complexiteit binnen ruimtelijke ordening zijn wellicht groter dan ooit.  En urgent als je denkt aan bijvoorbeeld de noodzaak tot verduurzaming. Een mooie uitdaging voor mij om Omniplanners te helpen bij hun ontwikkeling om de vragen van opdrachtgevers nu en de toekomst te kunnen beantwoorden.’

Max heeft ook al ideeën over waar hij zich mee bezig zal houden: ‘Ik kan niet wachten om bij Omniplan aan de slag te gaan met de (her)inrichting van openbare ruimte en groen in stedelijke gebieden.’ Duurzaamheid en groen horen niet alleen bij zijn werk, maar ook bij hem thuis: ‘Ik ben gek op planten, ik heb inmiddels een redelijk grote verzameling planten staan. Tijdens een trip naar een andere stad probeer ik altijd de plaatselijke Botanische te bezoeken.’ Je ziet Max daarom op de foto in de botanische tuin van Oaxaca in Mexico. Die reislust is Eva ook niet vreemd: ‘Je mag mij altijd wakker maken voor vakantie of een weekendje weg… Ik heb niet voor niets heel lang met veel plezier in de reisbranche gewerkt!’.

Nieuwsbrief

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.