Even voorstellen: Yannick en Broannan

23 september 2022

Aan het einde van deze zomer zijn er een tweetal nieuwe Omniplanners bij ons gestart. Graag stellen we ze aan je voor.

Aan het einde van deze zomer zijn er een tweetal nieuwe Omniplanners bij ons gestart. Graag stellen we ze aan je voor.

Yannick heeft werkervaring als junior onderzoeker in het geografisch werkveld, maar hij realiseerde zich dat hij aan de slag wil in de praktijk van ruimtelijke ordening: ‘De gevarieerde projectportefeuille sprak me daarom aan. Zo kan ik verschillende rollen leren kennen en telkens een nieuwe uitdaging aan gaan’. Dat is iets wat Broannan ook herkent: ‘Ik zie hier de kans om aan heel verschillende projecten bij te kunnen dragen. Daarnaast passen de projecten bij mijn visie op duurzaamheid’. Beiden zien dus ruimte voor groei binnen Omniplan, een mooi vooruitzicht voor de afgestudeerden. 

Het thema (tegengestelde) belangen komen in gesprek met beiden aan bod. Broannan: ‘Eén van de meest interessante en uitdagende vraagstukken zijn wanneer er meerdere groepen met tegenstrijdig ogende belangen moeten samenwerken. Ik zeg ‘ogende’, omdat vaak blijkt dat de belangen dichter bij elkaar liggen dan gedacht’. Yannick legt de nadruk op de belangen van inwoners: ‘In mijn ogen ontstaat pas echt een hoge leefbaarheid, wanneer bewoners proactief meedenken en helpen bij de invulling van ruimtelijke plannen.’

Ze kunnen beide niet wachten om te beginnen. Voor Yannick staat vanzelfsprekend een participatieproject op de verlanglijst. Broannan legt ook hier het accent op verduurzaming: ‘Iedereen heeft baat bij een schonere en duurzamere omgeving, zowel nu als in de toekomst. Ik krijg er energie van bij te kunnen dragen aan de projecten die hiertoe leiden.’ Niet onbelangrijk: beiden hebben tijdens hun studie al onderzoek gedaan naar deze thema’s.

Broannan vindt het leuk om in z’n vrije tijd op reis te gaan of zich te verdiepen in een goed boek. Yannick geniet graag van kunstzinnige festivals, alternatieve muziekclubs en elektronische muziek. Yannick was zelfs zo nieuwsgierig naar de kunstscene dat hij de stedelijke planning van alternatieve ruimtegebruiken in Berlijn heeft onderzocht.

Meer weten over deze nieuwe collega’s? Kijk op de pagina’s van Yannick en Broannan en neem gerust contact met hen op.

Nieuwsbrief

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.