Netwerkbijeenkomst toekomstbestendig en leefbaar wonen

05 september 2022

Omniplan nodigt jou als jonge professional uit voor een inspirerende netwerkbijeenkomst over de Woningbouwopgave op 20 oktober. Kunnen we ‘bouwen, bouwen, bouwen’ en toch kwaliteit behouden?

Betaalbaar, gevarieerd, klimaatbestendig en duurzaam: de woningbouwopgave kent vele uitdagingen. Woningen moeten staan in een aantrekkelijke omgeving, optimaal bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en voldoende werkgelegenheid in directe nabijheid hebben. Tegelijkertijd is de nood hoog: veel mensen hebben behoefte aan passende en betaalbare woonruimte. Er moet dus tempo gemaakt worden. Maar wat betekent dit voor de toekomstige woningen? Hoe verandert dit de ruimtelijke ordening? Hoe plan en bouw je in hoog tempo en houd je stedelijke kwaliteit en duurzaamheid in het oog?

Op donderdag 20 oktober delen sprekers vanuit verschillende schaalniveaus in de ruimtelijke ordening hun ervaring en kennis over deze opgave. We verbinden en faciliteren het gesprek, zodat we lessen voor toekomst met elkaar kunnen delen.

Dat doen we niet zomaar op een locatie! We nodigen jou uit in Utrecht in het voormalig gevangeniscomplex Wolvenplein. De middag eindigt met een rondleiding door dit voormalig gevangeniscomplex dat van een gesloten bolwerk naar levendig stuk stad gaat veranderen.

Wil je hier bij zijn? Meld je dan nu aan via de volgende link: Aanmelden Netwerkbijeenkomst 'Toekomstbestendig en leefbaar wonen'.

Meer informatie over het programma is te vinden in de uitnodiging: klik hier

Zet 20 oktober alvast in je agenda en we zien elkaar tijdens het netwerkbijeenkomst vóór en dóór young professionals!

Nieuwsbrief

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.