Omniplan & Generation bouwen samen aan mooier en duurzamer Nederland

19 mei 2021

Met groot genoegen en trots kondigen we de succesvolle overname van Omniplan aan. Per 12 mei zijn Jasper Schaap (huidig directeur Omniplan), Dries Veldman en Leonard Hoek (oprichters Generation) de nieuwe eigenaren van Omniplan. Zij nemen de aandelen over van Marjon Hulsegge en Guido Galesloot. Generation en Omniplan kijken samen uit naar een mooie en bestendige samenwerking.

Onder leiding van Jasper wordt de voortzetting van Omniplan op de best mogelijke manier gewaarborgd. Er ontstaan veel nieuwe kansen voor zowel opdrachtgevers als werknemers. Zo is het bieden van doorgroei- en ontwikkelingskansen voor onze mensen een belangrijke pijler. En doordat Generation en Omniplan vanaf nu hetzelfde pad bewandelen, kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter voorzien van ervaren vakprofessionals én het talent van de toekomst. Samen hebben wij dan ook de ambitie om de mooiste projecten in het ruimtelijk domein te realiseren.

Deze overnamekans was nooit ontstaan zonder het harde werken en de jarenlange inzet van oud-directeur Guido en directeur Marjon. Maar na 20 jaar aan Omniplan verbonden te zijn geweest vond Marjon het tijd om plaats te maken voor jonger talent met frisse ambities. “Omniplan heeft door de jaren heen talentvolle en bevlogen mensen aangetrokken, een interessante en uitdagende opdrachtportefeuille opgebouwd en een warme, oprechte bedrijfscultuur ontwikkeld. Ik heb daarbij altijd enorm genoten van de mensen – het meest wezenlijke kapitaal van een onderneming! En ik koester dan ook fijne herinneringen aan alles wat we met elkaar hebben meegemaakt, in lief en leed.” Afsluitend vertelt Marjon: “De toekomst van het bureau zal vanuit een stevige basis met een eigen signatuur verder worden uitgebouwd. Ik wens Jasper, Dries en Leonard alle succes en geluk in de samenwerking en ik wens alle Omniplanners daarin een sprankelende toekomst!”

Nieuwsbrief

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.