Rendez-vous Buiksloterham

23 september 2019

Vrijdag 13 september 2019 vond er wederom een rendez-vous plaats. Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten komen alle Omniplanners bij elkaar op het kantoor van Omniplan in Utrecht, of gaan we met z'n allen op projectbezoek.

Ditmaal vond de ochtend plaats in Buiksloterham in Amsterdam-Noord. Violet vertelde over haar rol als junior-projectmanager in het gebied en Iris over haar rol als adviseur duurzaamheid in Amsterdam-Noord. Vervolgens werd er ook een rondje gefietst door het gebied om met eigen ogen te zien welke ontwikkelingen plaatsvinden. Door maandelijks zo'n rendez-vous te hebben, blijven we goed op de hoogte van elkaars projecten en krijgen we een inkijkje in de werkzaamheden van onze collega's. Door de kritische vragen van collega's wordt er een ander licht geschenen op de projecten, hetgeen heel nuttig kan zijn. 

De middag stond dit keer in het teken van de (zonnige) reünie met oud-Omniplanners en nieuw-Omniplanners. Mooi om te zien dat veel mensen nog met plezier terugkomen naar Omniplan. Op naar de volgende!


Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.