Bureau

Binnen ons bureau staan de Omniplanners centraal. Wij geloven dat wanneer je doet waar je energie van krijgt, je de beste resultaten kunt behalen. Ook al werken we niet altijd samen aan dezelfde projecten, de onderlinge binding binnen ons bureau is enorm. Iedereen gunt elkaar zijn of haar successen en fungeert als achterban bij mogelijke uitdagingen die zich voordoen. Wij zijn een open en transparante organisatie waarbinnen iedereen als gelijkwaardig wordt beschouwd. Kortom, we maken het volgende aan u waar:

“Omniplan is de partner op wie u kunt bouwen. Wij voelen ons thuis in een politiek-bestuurlijke en complexe projectomgeving, weten de verschillende belangen bij elkaar te brengen, houden u scherp en helpen u uw projectdoelen te bereiken.”

Opdrachtgevers

Wij werken voor partijen die bezig zijn met de ruimtelijke inrichting van ons land. Dit zijn onder meer overheden, nutsbedrijven en commerciële partijen. De opdrachten variëren van herstructurering van een leegstaand gebouwencomplex of de revitalisering van een bedrijventerrein tot het ontwikkelen van een windpark op zee of het uitbreiden van het landelijk energienetwerk. Dat opdrachtgevers ons bureau waarderen, blijkt uit het feit dat we vaak worden teruggevraagd.


Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.