Max Stoffels

Ik heb altijd interesse gehad in de ruimtelijke omgeving en de mensen die hier onlosmakelijk mee verbonden zijn. Elke plek heeft een eigen verhaal, karakteristieken en een bepaalde sfeer die haar uniek maken. Steden fascineren mij door de dynamiek en de snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden.
Tijdens mijn studie Sociale Geografie heb ik geleerd om stedelijke veranderingen en sociale processen in steden beter te begrijpen. Ik werk graag mee aan het mooier, leefbaarder en toekomstbestendig maken van plekken. Om dit in goede banen te leiden is het voor mij essentieel om gebruik te maken van de kennis van bewoners, gebruikers en andere betrokkenen. Door goed naar hen te luisteren probeer ik een zo optimaal mogelijke afweging te maken tussen de verschillende belangen en behoeften. Het samenwerken met andere mensen en het behalen van resultaten in teamverband geven mij veel energie.
In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om nieuwe plekken te ontdekken en reizen te maken. Ik kan erg genieten van de natuur en leuke dingen doen met familie en vrienden.


  m.stoffels@omniplan.org
  max stoffels


Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.