Gemeente Amsterdam - Stadsdeel Nieuw-West

Gedurende de periode van bijna drie jaar leverde Omniplan een teamleider voor het team van projectleiders openbare ruimte (ca. 25 man). Noem het werk in uitvoering, want dat was het. Binnen drie jaar vergrootte het team de omzet drievoudig en stond er een team dat een grote mate van zelfsturing kende. Het recept: verbinden en loslaten.

Komende vanuit drie verschillende stadsdelen en de derde manager in een half jaar, was er bij aanvang van deze opdracht vooral veel te winnen. Vertrouwen geven en aandacht schenken. Daarna begon het bouwen, aan het team en aan de nieuwe stadsdeelorganisatie. Tine schakelde tussen het management en eigen team; dicht op de bal, maar ook strategisch handelend binnen de organisatie.

In de loop van drie jaar is samen met het team een voorzet gedaan voor gebiedsgericht werken. Dit was de basis voor nog meer collegiale uitwisseling, koppelen van ervaring aan nieuwkomers en inspiratievolle initiatieven met UAV-GC contracten.

Het is een interessante keuze om voor interim managementklussen een Omniplanner te vragen. Tine’s ervaring als procesmanager ruimtelijke ontwikkelingen heeft veel kunnen bijdragen op het vlak van coaching on the job, schakelen tussen politieke belangen en technische uitvoering en een gezonde mate van resultaatgerichtheid. Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.