Werken bij Omniplan

Omniplan brengt meerwaarde; meerwaarde in het mooier en duurzamer maken van Nederland. Dit doen we vanuit oprechte en inhoudelijke betrokkenheid. We gaan met plezier aan de slag in vaak complexe ruimtelijke opgaven om tot goede resultaten te komen. Daarom hebben Omniplanners vaak een essentiële rol in relevante projecten van verschillende overheden en andere interessante organisaties.

Wat doen wij?
Wij werken vanuit verschillende rollen bij publieke en private organisaties die zich bezighouden met duurzame ruimtelijke ontwikkeling. Denk daarbij aan projecten met betrekking tot gebieds- en stadsontwikkeling, water, de energietransitie en infrastructuur. Wij zijn goed in het concretiseren van ambities in een omgeving waarin de kaders regelmatig veranderen. Dit vraagt om het vermogen tot flexibiliteit en betrokkenheid vanuit rollen in een projectorganisatie en enthousiaste aansturing. Bovendien snappen we het krachtenveld tussen ambtelijke/bestuurlijke gremia en marktpartijen en zijn we ons bewust van het belang van maatschappelijk draagvlak om tot betere besluitvorming te komen.

Welke kennis heb je?

  • Academisch werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde opleiding richting Planologie, Ruimtelijke Ordening, Sociale Geografie, Bedrijfs- of Bestuurskunde of vergelijkbaar.
  • Kennis van actuele marktontwikkelingen in de ruimtelijke ontwikkeling, waaronder gebiedsontwikkeling, water, energietransitie en duurzame mobiliteit.

Wat bieden wij?
Wij geloven dat als je doet waar je energie van krijgt, je de beste resultaten behaalt. Hier horen inspirerende projecten bij, waar we samen naar op zoek gaan of die je zelf weet te vinden. Ook al werken we vaak niet samen aan dezelfde projecten, de onderlinge binding binnen ons bureau is enorm. Collegialiteit staat hoog in ons vaandel en we maken tijd voor kennisdelen en sociale activiteiten. Iedereen gunt elkaar zijn of haar successen en fungeert als vraagbaak achterban bij mogelijke uitdagingen die zich in je projecten voordoen. Wij zijn een informele, open en transparante organisatie waarbinnen iedereen gelijkwaardig is. Het salaris is goed en wordt toegesneden op je capaciteiten en in onderling overleg vastgesteld. Omniplan biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder volledige vergoeding in (duurzame) mobiliteitsoplossingen en educatieve programma’s.

Enthousiast geworden?
Neem dan contact op met ons! Mocht je jezelf niet helemaal herkennen in onderstaande functies, maar wel een passie hebben voor ruimtelijke ontwikkeling, schroom ook dan niet om contact op te nemen. Bel of whatsapp naar 06 57225342, stuur een mail naar e.schuil@omniplan.org of reageer via onderstaande vacatures. 


Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.