Omgevingsmanager

13 november 2019

Wie zijn wij?
Ons doel is simpel; het mooier en duurzamer maken van Nederland. Zowel individueel als gezamenlijk geven we uiting aan deze gemeenschappelijke droom, waarbij we vanuit oprechte en inhoudelijke betrokkenheid werken aan grote en kleine ruimtelijke opgaven.

Wat doen wij?
Partijen die bezig zijn met de ruimtelijke ontwikkeling in ons land, dat zijn onze opdrachtgevers. Dit zijn onder meer overheden, nutsbedrijven en commerciële partijen. De opdrachten variëren van de herbestemming van een leegstaand gebouwencomplex tot het ontwikkelen van een windpark op zee en van de revitalisering van een bedrijventerrein tot het uitbreiden van het landelijk energienetwerk.

Wie zoeken wij?
Als omgevingsmanager werk je aan afwisselende projecten voor verschillende opdrachtgevers, vaak op het snijvlak van markt en overheid. Je speelt op effectieve wijze in op de, soms tegenstrijdige, belangen van verschillende stakeholders binnen de projectomgeving. Je begeeft je op verschillende werkterreinen, waaronder gebiedsontwikkeling, de energietransitie en duurzame mobiliteit. Alle facetten van omgevingsmanagement komen aan bod.

De omgevingsmanager is de verbindende schakel tussen alle betrokken partijen en houdt regie op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Het werk wordt merendeels bij onze opdrachtgevers uitgevoerd. Vanzelfsprekend breng je een interessant netwerk mee en bouw je verder aan onze opdrachtenportefeuille en klantenkring.

Wie ben jij?
Grote en complexe projecten zijn aan jou toevertrouwd. Je bent ondernemend en een inspirerende persoonlijkheid. Strategisch inzicht en goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar. Je beweegt je makkelijk op verschillende (schaal)niveaus. Je hebt relativeringsvermogen, humor en realisatiekracht. Je hebt de ambitie tot verdere persoonlijke ontwikkeling en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van collega's en het bureau.

Kennis
• Academisch werk- en denkniveau.
• Kennis van actuele marktontwikkelingen in de ruimtelijke ordening, bijvoorbeeld gebiedsontwikkeling, energietransitie en duurzame mobiliteit.

Ervaring
• Minimaal 1 jaar (relevante) werkervaring voor een junior omgevingsmanager.
• Minimaal 5 jaar (relevante) werkervaring voor een medior omgevingsmanager.
• Minimaal 8 jaar (relevante) werkervaring voor een senior omgevingsmanager.
• Ervaring in het managen van projecten in complexe ruimtelijke ontwikkeling vraagstukken.
• Advieservaring binnen de uitvoering van complexe projecten met vele actoren en verschillende belangen.

Wat bieden wij?
Wij geloven dat wanneer je doet waar je energie van krijgt, je de beste resultaten kunt behalen. Ook al werken we niet altijd samen aan dezelfde projecten, de onderlinge binding binnen ons bureau is enorm. Iedereen gunt elkaar zijn of haar successen en fungeert als achterban bij mogelijke uitdagingen die zich voordoen. Wij zijn een open en transparante organisatie waarbinnen iedereen gelijkwaardig is. Omniplan biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons; bel naar 030-6926080 of stuur een mail naar info@omniplan.org


Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.