Omgevingsmanager

01 juni 2022

Weet jij als geen ander omgevingsfactoren en procedures te integreren in een ruimtelijk ontwikkelingsproject tijdens de verschillende fasen? Weet jij intern en extern draagvlak te creëren voor oplossingen, zodat de haalbaarheid van het project en de belangen van de opdrachtgever en stakeholders gewaarborgd worden? Ben je een kei in het analyseren, initiëren en coördineren van bijbehorende projecttaken? Werk je vanuit verbindend leiderschap naar een gedegen eindresultaat, met enthousiasme en overtuigingskracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkt aan afwisselende ruimtelijke ontwikkelingsprojecten voor verschillende opdrachtgevers, vaak op het snijvlak van markt en overheid. Het betreft omvangrijke en complexe projecten in alle projectfasen; van planontwikkeling tot realisatie. Het zijn veelal strategische en politiek gevoelige ontwikkelingen. Je begeeft je op verschillende werkterreinen, die je je snel eigen weet te maken. Je overlegt, onderhandelt, adviseert, bedenkt oplossingen en stuurt het project op daadkrachtige wijze aan.

Wie ben jij?

Het integraal oppakken van complexe projecten is aan jou toevertrouwd. Je weet je het reilen en zeilen van de projectomgeving snel eigen te maken en hebt een goede antenne voor gevoeligheden in het proces. Je bent makkelijk toegankelijk, bent een goede sparringpartner en hebt een actieve inbreng in het projectteam. Strategisch inzicht en goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar. Je bent verbindend en kan op alle niveaus communiceren. Je hebt relativeringsvermogen, humor en realisatiekracht. Je hebt de ambitie tot verdere persoonlijke ontwikkeling en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van Omniplancollega's en het bureau.

Hoeveel ervaring heb je?

Ben je starter, heb je al enige ervaring met of ben je al zeer ervaren in het managen van de projectomgeving in complexe ruimtelijke ontwikkelingsvraagstukken? Heb je advieservaring binnen de uitvoering van complexe projecten met vele actoren, wisselende omstandigheden en verschillende belangen of wil je je daarin ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact.

Solliciteren

0 van maximaal 200 woorden.
Selecteer een pdf-bestand van maximaal 2MB

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.