Proceduremanager

13 november 2019

Wie zijn wij?
Ons doel is simpel; het mooier en duurzamer maken van Nederland. Zowel individueel als gezamenlijk geven we uiting aan deze gemeenschappelijke droom, waarbij we vanuit oprechte en inhoudelijke betrokkenheid werken aan grote en kleine ruimtelijke opgaven.

Wat doen wij?
Partijen die zich bezgi huden met de ruimtelijke ontwikkeling in ons land, dat zijn onze opdrachtgevers. Dit zijn onder meer overheden, nutsbedrijven en commerciële partijen. De opdrachten variëren van de herbestemming van een leegstaand gebouwencomplex tot het ontwikkelen van een windpark op zee en van de revitalisering van een bedrijventerrein tot het uitbreiden van het landelijk energienetwerk.

Wie zoeken wij?
Als proceduremanager werk je aan zeer afwisselende projecten voor verschillende opdrachtgevers, vaak op het snijvlak van markt en overheid. Het betreft omvangrijke en complexe projecten in alle projectfasen; van planontwikkeling tot realisatie. Het zijn veelal strategische en politiek gevoelige ontwikkelingen. Je begeeft je op verschillende werkterreinen, waaronder gebiedsontwikkeling, de energietransitie en duurzame mobiliteit. Alle facetten van ruimtelijk bestuursrecht komen aan bod.

De proceduremanager is verantwoordelijk voor het management van de procedures die leiden tot alle vergunningen om het project te realiseren. Je bent de architect van het proceduremanagement, verantwoordelijk voor het verloop van de procedures en de resultaten. Je opereert op strategisch, tactisch en in voorkomende gevallen, operationeel niveau. Soms omvat het werk delen van het privaatrecht, zoals het uitvoeren van procedures die leiden tot grondverwerving of het vestigen van zakelijke rechten. Het werk wordt merendeels bij de opdrachtgevers uitgevoerd. Vanzelfsprekend breng je een interessant netwerk mee en bouw je verder aan onze opdrachtenportefeuille en klantenkring.

Wie ben jij?
Een contactueel vaardige professional met een goed acquirerend vermogen. Je haalt je voldoening uit het mogelijk maken van ontwikkelingen door het adequaat inventariseren, ordenen en doorlopen van benodigde procedures. Je bent klant- en resultaatgericht, beschikt over een goed analytisch denkvermogen en je bent creatief in het bedenken van nieuwe oplossingen. Je weet daarbij altijd een evenwicht te vinden tussen het navolgen en uitvoeren van regelgeving enerzijds en de doelstellingen binnen projecten en ontwikkelingen anderzijds. Je hebt strategisch inzicht en een uitstekend gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn daarbij vanzelfsprekend. Je beschikt over een goede sensitiviteit, bent flexibel en blijft ook onder hoge druk goed en kalm functioneren.

Kennis
• Academisch werk- en denkniveau.
• Kennis van het ruimtelijke bestuursrecht en relevante privaatrechtelijke regelgeving.
• Kennis van actuele marktontwikkelingen in de ruimtelijke ontwikkeling, waaronder gebiedsontwikkeling, de energietransitie en duurzame mobiliteit.

Ervaring
• Minimaal 3 jaar (relevante) werkervaring met procedures en vergunningen.
• Ervaring in het managen van procedures in complexe ruimtelijke ontwikkeling vraagstukken.
• Advieservaring binnen de uitvoering van complexe projecten met vele actoren en verschillende belangen.

Wat bieden wij?
Wij geloven dat wanneer je doet waar je energie van krijgt, je de beste resultaten kunt behalen. Ook al werken we niet altijd samen aan dezelfde projecten, de onderlinge binding binnen ons bureau is enorm. Iedereen gunt elkaar zijn of haar successen en fungeert als achterban bij mogelijke uitdagingen die zich voordoen. Wij zijn een open en transparante organisatie waarbinnen iedereen gelijkwaardig is.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons; bel naar 030-6926080 of stuur een mail naar info@omniplan.org 


Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.