Proceduremanager

01 juni 2022

Vind je het een uitdaging om, soms onder druk en met tegenstrijdige belangen, in complexe projecten de proceduretrajecten te managen en in goede banen te leiden? Heb jij goede inhoudelijke kennis op het gebied van wetgeving zoals de Wabo, Waterwet, Wet op de Ruimtelijke ordening en de Omgevingswet om dergelijke trajecten te leiden? Ben je enthousiast en heb je overtuigingskracht? Ben je in staat verschillende processen met elkaar in verbinding te brengen en te zien waar trajecten parallel kunnen lopen of tijdwinst te behalen valt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je werkt aan afwisselende integrale ruimtelijke ontwikkelingsprojecten voor verschillende opdrachtgevers, vaak op het snijvlak van markt en overheid. Het betreft omvangrijke en complexe projecten in alle projectfasen; van planontwikkeling tot realisatie. Het zijn veelal strategische en politiek gevoelige ontwikkelingen. Je begeeft je op verschillende werkterreinen, die je je snel eigen weet te maken.

Wie ben jij?

Grote projecten met complexe proceduretrajecten zijn aan jou toevertrouwd. Je bent een ervaren adviseur met strategisch inzicht en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je stelt participatie centraal, handelt transparant en speelt in op actuele ontwikkelingen. Je bent klant- en resultaatgericht, beschikt over een goed analytisch denkvermogen en je bent creatief in het vinden van nieuwe oplossingen. Je weet daarbij altijd een evenwicht te vinden tussen het navolgen en uitvoeren van regelgeving enerzijds en de doelstellingen binnen projecten en ontwikkelingen anderzijds. Je hebt relativeringsvermogen, humor en realisatiekracht. Je hebt de ambitie tot verdere persoonlijke ontwikkeling en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van Omniplancollega's en het bureau.

Welke specifieke kennis heb je?

Kennis van het ruimtelijke bestuursrecht, omgevingsrecht en relevante privaatrechtelijke wet- en regelgeving.

Hoeveel ervaring heb je?

Heb je minimaal 3 jaar (relevante) werkervaring met procedures en vergunningen? Ben je ervaren in het managen van procedures in complexe vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling vraagstukken? Heb je advieservaring binnen de uitvoering van complexe projecten met vele actoren en verschillende belangen? Dan willen komen we graag met je in gesprekcontact!

Solliciteren

0 van maximaal 200 woorden.
Selecteer een pdf-bestand van maximaal 2MB

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.