Procesmanager

01 juni 2022

Ben jij die mensgerichte spin in het web die goed een breed draagvlak weet te creëren? Begrijp jij als geen ander dat procesmanagement een belangrijk onderdeel van projectmanagement is? Weet jij wat er op bestuurlijk vlak verwacht wordt, snap je de politieke gevoeligheden en kun je ook sturen op efficiëntie en effectiviteit? Benut jij het netwerk optimaal om tot besluitvorming te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je werkt aan afwisselende projecten voor verschillende opdrachtgevers, vaak op het snijvlak van markt en overheid. Het betreft omvangrijke en complexe projecten in alle projectfasen; van planontwikkeling tot realisatie. Het werk wordt merendeels bij onze opdrachtgevers uitgevoerd. Vanzelfsprekend breng je een interessant netwerk mee en bouw je verder aan onze opdrachtenportefeuille en klantenkring.

Wie ben jij?

Grote en complexe ruimtelijke ontwikkelingsprojecten zijn aan jou toevertrouwd. Je stuurt op afgesproken te behalen doelen en weet daarbij medewerking te krijgen van andere disciplines en partijen. Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en benut dat ook voor het soepel laten verlopen van het proces. Je bent oplossingsgericht en weet inhoud en proces aan elkaar te verbinden. Strategisch- en beleidsmatig inzicht en goede sociale vaardigheden zijn onmisbaar. Je bent in staat om op alle niveaus te communiceren en toont leiderschap en eigenaarschap. Je hebt relativeringsvermogen, humor en realisatiekracht. Je hebt de ambitie tot verdere persoonlijke ontwikkeling en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van Omniplancollega's en het bureau.

Hoeveel ervaring heb je?

Heb je al enige ervaring met of ben je al zeer ervaren in het managen van processen in complexe ruimtelijke ontwikkeling vraagstukken? Heb je advies ervaring binnen de uitvoering van complexe projecten met vele actoren, wisselende omstandigheden en verschillende belangen of wil je je daarin ontwikkelen? Dan willen we graag met je in gesprek!

Solliciteren

0 van maximaal 200 woorden.
Selecteer een pdf-bestand van maximaal 2MB

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.