Projectmanager

01 juni 2022

Ben jij hét boegbeeld voor jouw projecten en laat je jouw projectteams het maximale uit zichzelf halen? Doe je dat vanuit verbindend leiderschap, met enthousiasme en overtuigingskracht? Neem jij je taak serieus: vanuit integraal management en met verantwoordelijkheid tot en met het eindresultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkt aan afwisselende projecten voor verschillende opdrachtgevers, vaak op het snijvlak van markt en overheid. Het betreft omvangrijke en complexe projecten in alle projectfasen; van planontwikkeling tot realisatie. Het zijn veelal strategische en politiek gevoelige ontwikkelingen. Je begeeft je op verschillende werkterreinen, die je je snel eigen weet te maken. Je overlegt, onderhandelt, adviseert, bedenkt oplossingen en stuurt het project op daadkrachtige wijze aan.

Wie ben jij?

Grote en complexe projecten zijn aan jou toevertrouwd. Je stuurt met inzet van de bekende tools uit projectmatig werken enthousiast en daadkrachtig op afgesproken resultaten. Je motiveert je projectteam vanuit natuurlijk gezag en gaat voor gezamenlijke successen. Je bent een ondernemende en inspirerende persoonlijkheid. Strategisch inzicht en goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar. Je bent verbindend en kan op alle niveaus communiceren. Je hebt relativeringsvermogen, humor en realisatiekracht. Je hebt de ambitie tot verdere persoonlijke ontwikkeling en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van Omniplancollega's en het bureau.

Hoeveel ervaring heb je?

Ben je starter, heb je al enige ervaring met of ben je al zeer ervaren in het managen van projecten in complexe ruimtelijke ontwikkelingsvraagstukken. Heb je advieservaring binnen de uitvoering van complexe projecten met vele actoren, wisselende omstandigheden en verschillende belangen of wil je je daarin ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact.

Solliciteren

0 van maximaal 200 woorden.
Selecteer een pdf-bestand van maximaal 2MB

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.