Projectmanager

13 november 2019

Wie zijn wij?
Ons doel is simpel; het mooier en duurzamer maken van Nederland. Zowel individueel als gezamenlijk geven we uiting aan deze gemeenschappelijke droom, waarbij we vanuit oprechte en inhoudelijke betrokkenheid werken aan grote en kleine ruimtelijke opgaven.

Wat doen wij?
Partijen die bezig zijn met de ruimtelijke ontwikkeling in ons land, dat zijn onze opdrachtgevers. Dit zijn onder meer overheden, nutsbedrijven en commerciële partijen. De opdrachten variëren van de herbestemming van een leegstaand gebouwencomplex tot het ontwikkelen van een windpark op zee en van de revitalisering van een bedrijventerrein tot het uitbreiden van het landelijk energienetwerk. 

Wie zoeken wij?
Als projectmanager werk je aan afwisselende projecten voor verschillende opdrachtgevers, vaak op het snijvlak van markt en overheid. Het betreft omvangrijke en complexe projecten in alle projectfasen; van planontwikkeling tot realisatie. Het zijn veelal strategische en politiek gevoelige ontwikkelingen. Je begeeft je op verschillende werkterreinen, waaronder gebiedsontwikkeling, de energietransitie en duurzame mobiliteit. Alle facetten van projectmanagement in bestuurlijke context komen aan bod.

Als projectmanager ontwerp en stuur je het proces, je geeft leiding aan projectteams en draagt resultaatverantwoordelijkheid voor de projecten. Ook het veiligstellen van een positieve beeldvorming over de projecten is jouw taak. Het werk wordt merendeels bij onze opdrachtgevers uitgevoerd. Vanzelfsprekend breng je een interessant netwerk mee en bouw je verder aan onze opdrachtenportefeuille en klantenkring.

Wie ben jij?
Grote en complexe projecten zijn aan jou toevertrouwd. Je bent ondernemend en een inspirerende persoonlijkheid. Strategisch inzicht en goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar. Je beweegt je makkelijk op verschillende (schaal)niveaus. Je hebt relativeringsvermogen, humor en realisatiekracht. Je hebt de ambitie tot verdere persoonlijke ontwikkeling en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van collega's en het bureau.

Kennis
• Academisch werk- en denkniveau.
• Kennis van actuele marktontwikkelingen in de ruimtelijke ordening, waaronder gebiedsontwikkeling, energietransitie en duurzame mobiliteit.

Ervaring
• Minimaal 1 jaar (relevante) werkervaring voor een junior projectmanager.
• Minimaal 5 jaar (relevante) werkervaring voor een medior projectmanager.
• Minimaal 8 jaar (relevante) werkervaring voor een senior projectmanager.
• Ervaring in het managen van projecten in complexe ruimtelijke ontwikkelingsvraagstukken.
• Advieservaring binnen de uitvoering van complexe projecten met vele actoren en verschillende belangen.

Wat bieden wij?
Wij geloven dat wanneer je doet waar je energie van krijgt, je de beste resultaten kunt behalen. Ook al werken we niet altijd samen aan dezelfde projecten, de onderlinge binding binnen ons bureau is enorm. Iedereen gunt elkaar zijn of haar successen en fungeert als achterban bij mogelijke uitdagingen die zich voordoen. Wij zijn een open en transparante organisatie waarbinnen iedereen gelijkwaardig is. Het salaris is goed, dit wordt toegesneden op je capaciteiten (maatwerk) en in onderling overleg vastgesteld. Omniplan biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons; bel naar 030-6926080 of stuur een mail naar info@omniplan.org


Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.